G SUITE – Delo na daljavo

Google Suite

1. Video konference s sodelavci in partnerji

Sestanki po telefonu imajo omejitve, Google pa s svojo storivijo Meet omogoča precej več. Gostovanje virtualnih srečanj do 100 ljudi po videoklicu vam omogoča, da vidite govorico telesa, delite zaslon ali celo vključite interaktivno tablo Google Jamboard.

2. Urejanje skupnih dokumentov z Google Docs in ostalih datotek z Google Drive

Ne glede na to ali ustvarite Googlov dokument v skupni rabi (to je lahko dokument, preglednica ali prezentacija), s katerim obvestite svojo ekipo o dnevnih nalogah in dolgoročnih ciljih, ali kot način za distribucijo delovnega gradiva, so Googlovi dokumenti preprosti za uporabo. Omogočajo delo tako na osebnem računalniku kot tudi na mobilnih telefonih ali tablicah z aplikacijami, namenjenim specifično za G-Suite. Delo na daljavo predstavlja nekaj edinstvenih težav s komunikacijo, vendar lahko uporaba skupnih dokumentov pomaga, da vsi kolaboratorji dokumente urejajo istočasno. Google Drive ali podobno storitev verjetno že uporabljate, uporabniki G-Suite za poslovno uporabo pa dobijo dostop do razširjene različite te storitve.

3. Ustvarjanje povabil v koledarju

Z Google Koledarjem lahko ustvarite sestanke s svojo ekipo ali partnerji, vklopite “opomnike”, da vas opozorijo pred sestanki, izberete prostor in lokacijo sestanka ter opremo za video konferenčne klice, če boste sestanek izvedli na daljavo.

Vas zanima več o storitvi G Suite? Pišite nam in pomagali vam bomo, saj je podjetje Forward uradni G-Suite Reseller partner.

Oddajte povpraševanje in se povežite z nami

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.

Več o naših storitvah si preberite v aktualnih blog objavah.

Kako je Booking.com pridobil tržni delež v času, ko smo bili vsi v izolaciji?

September 6, 2021

Kako začeti z oglaševanjem na Facebooku in Instagramu?

July 27, 2021

31 SEO nasvetov za pisanje besedil

May 28, 2021