Digitalizirajte vašo destinacijo.

V današnjem času so digitalne platforme glavni vir pridobivanja informacij o destinaciji, zato je močna prisotnost na spletu ključni element strategije promocije v turizmu. Pri tem ne gre zgolj za spletno stran, temveč je treba zagotoviti učinkovitost celotnega turističnega produkta v povezavi z integriranimi tehnologijami, ki podpirajo izkušnjo gostov pred, med in po počitnicah. Naši strokovnjaki, ki so opremljeni s specifičnimi znanji na področju trženja turističnih produktov na spletu, bodo poskrbeli, da bo vaša pot k digitalizaciji destinacije povsem enostavna.
+ 1
Zadovoljnih destinacij
+ 1 %
Rast direktnih rezervacij
+
hotelov
10000
prihranka provizij

Iskalnik razpoložljivosti nastanitev

Iščete sistem online rezervacij, ki bo združljiv z različnimi rezervacijskimi sistemi (razpoložljivost sob, sinhronizacija cen…) v vaši destinaciji, obenem pa ne bo drag za razvoj in vzdrževanje? Razvili smo odlično digitalno rešitev – Iskalnik razpoložljivosti nastanitev, primeren predvsem za destinacije z različnimi ponudniki namestitev. Implementacija iskalnika za vašo destinacijo pomeni boljše organsko prikazovanje med Google rezultati, boljšo uporabniško izkušnjo (saj uporabniki na enem mestu dostopajo do vseh relevantnih informacij) in več direktne prodaje brez provizije.

Implementacija orodij

Želite na spletno stran implementirati rezervacijski sistem za nastanitve ali aktivnosti? Vas zanimajo analitična orodja? Potrebujete sistem za pošiljanje mailingov? Množica orodji, ki so trenutno na voljo na svetovnem spletu vam lahko pomaga rešiti skoraj vsako težavo ter prihraniti ogromne količine časa in sredstev, vendar je v poplavi različnih ponudnikov težko izbrati pravega. Skozi leta dela v turističnem sektorju smo testirali in primerjali praktično vsa spletna orodja za destinacije na trgu, zato smo prepričani, da bomo skupaj z vami našli optimalno rešitev. Poskrbimo tudi za implementacijo orodja in tečaj uporabe.

Delavnice

Si predstavljate, koliko lažje bi bilo vaše delo, če bi bili vi in vaši ponudniki nastanitev ter aktivnosti bolje opremljeni z znanjem iz področja trženja na spletu? Pripravljeno imamo množico predavanj in delavnic, ki jih posebej prilagodimo vsakemu naročniku. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo za temo in termin predavanja ali delavnice.

Internetni marketing

Želite začeti z internetnim marketingom, vendar nimate dovolj tehničnega znanja? Z veseljem bomo za vas postavili kampanje na omrežjih Google Ads in Facebooku Ads, optimizirali spletno stran ali prevzeli vodenje vaših družbenih omrežji. Radi se lotevamo tako enostavnih, kratkoročnih kot zahtevnejših in dolgoročnejših projektov. Zaupajte nam svoje želje in poskrbeli bomo, da bo naše sodelovanje potekalo brezhibno.

Dolgoročno sodelovanje

Najboljše rezultate zagotovo prinaša dolgoročno pogodbeno sodelovanje, kjer na podlagi vaših ciljev pripravimo strategijo in prilagojen nabor storitev povezanih v celoto. Našim pogodbenim partnerjem pomagamo pri implementaciji rezervacijskih sistemov za nastanitve in aktivnosti, spletnem oglaševanju, implementaciji različnih orodij, pripravi spletnih strani, optimizaciji spletnih strani za brskalnike, izdelavi poročil in izvedbi delavnic. Glavna prednosti tovrstnega načina dela je, da vam nudimo nenehno podporo – na vaša vprašanja največkrat odgovorimo izredno hitro, pomagamo vam s predlogi, z vami delimo smernice in novosti ter spremljamo vaš napredek.
Dolina Soče
Dolina Soče
Damjana Munih Kacafura
Read More
Marketing destinacije je velik izziv, trendi in zakonitosti se v digitalnem svetu hitro spreminjajo. V ozadju uspešnih objav, številnih sledilcev in lepe spletne strani pa je veliko premišljenih korakov, ki jih sami nikakor ne bi zmogli. Z agencijo Forward sodelujemo že dobri dve leti, v tem času pa smo spisali skupno uspešno zgodbo. Napredek je viden na socialnih omrežjih, v analitiki spletne strani, posledično pa tudi na destinaciji, saj beležimo zadnja leta odličen obisk Doline Soče. Ekipa Forwarda je strokovna, hitro odzivna, zanesljiva, predvsem pa prijetna, občutek imamo, kot da smo že dolgo en tim. Ko imamo idejo, nas takoj razumejo, nam svetujejo in z upravičenim zaupanjem jim lahko to nalogo prepustimo v izvedbo in kasnejšo spremljavo, o vsem pa nas redno obveščajo.
Cerklje na Gorenjskem
Cerklje na Gorenjskem
Tomaž Tolar
Read More
S podjetjem Forward smo v Zavodu za turizem Cerklje začeli sodelovati v sklopu razpisa za pridobitev evropskih sredstev na področju digitalizacije. Od takrat dalje so naš nepogrešljivi partner za spletno oglaševanje in urejanje spletne strani, katere preobleka je tudi nastala pod njihovim okriljem. Podjetje Forward je zanesljiv partner, ki se drži dogovorjenih rokov izvedbe projektov in drži visok nivo kvalitete storitev.
Turizem Bled
Turizem Bled
Anja Šmit
Read More
Na agencijo Forward se vedno lahko obrnemo, ko imamo kakšno dilemo in hitro nam postrežejo s profesionalnim odgovorom.
Kranjska Gora
Kranjska GoraElizabeta Skumavc
Read More
Kot turistična destinacija smo s podjetjem Forward tako rekoč orali ledino v digitalu. Bili smo prva destinacija, ki se je postopoma pričela oddaljevati od klasičnega oglaševanja in se z leti popolnoma osredotočili na digital. Že vrsto let odlično sodelujemo, saj so zelo dostopni in vedno pripravljeni na iskanje rešitev. Kar nas posebej veseli, je, da so vsakič znova podprli naše zanimive ideje, jih nadgradili s svojim znanjem in tako smo skupaj ustvarili mnogo čudovitih zgodb ter skupaj nekajkrat postavili tudi smernice za nadaljnji razvoj in vključevanje digitalnih rešitev v turističnih panogah.
Previous
Next
Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.