Izkoristite potencial vaše nastanitve.

Potencialni gosti na spletu iščejo informacije, primerjajo cene in izbirajo nastanitve. Bistveno je, da jih tekom tega procesa ujamete in prepričate, da je prav vaša nastanitev najboljša izbira zanje. Oblikovali smo spekter rešitev, ki zagotavljajo doseganje vrhunskih rezultatov na spletu, poleg tega pa poskrbijo za prihranek časa in sredstev.

Zadovoljnih hotelirjev
+ 1
Delež direktnih rezervacij v primerjavi z OTA (Booking.com, Expedia)
+ 1 %
Povezanih kanalov
+ 100
Prihranka pri provizijah
10000

Channel manager z možnostjo direktnih rezervacij na spletni strani

Implementacija channel managerja je prvi in najpomembnejši korak k povečanju števila rezervacij ter popolnemu izkoristku potenciala vašega nastanitvenega obrata. Z našo pomočjo lahko implementirate Channel Manager Cubilis - eno od najnaprednejših rešitev za distribucijo nastanitvene ponudbe na tržišču.

Kakovostna, uporabnikom prijazna in optimizirana spletna stran

Na temelju spletne strani si potencialni gost ustvari prvi vtis o vaši nastanitvi. Tehnično, vizualno in vsebinsko nedovršena spletna stran bo uporabnika odvrnila od rezervacije. Mi poskrbimo, da bo vaša spletna stran zaradi vrhunskega dizajna in urejenih tehničnih aspektov (hitrost, varnost, prilagojenost mobilnim napravam …) zagotavljala odlično uporabniško izkušnjo in s tem večje število rezervacij. Preberite si več o izdelavi vaše spletne strani.

Oglaševanje vaše nastanitve na spletu

Kakovostni in dobro ciljani oglasi na spletu poskrbijo za dodaten obisk na spletni strani in več direktnih rezervacij. Se vam zdi priprava oglasov na omrežjih Facebooku Ads in Google Ads prezapletena ali pa za učenje o oglaševanju na spletu preprosto nimate časa? Kontaktirajte nas in skupaj bomo oblikovali najboljšo strategijo glede na vaš proračun in jo realizirali. Preberi si več o oglaševanju.

Vaša cenovna politika in strategija distribucije

Imate cene prilagojene različnim provizijam OTA kanalov? Spuščate in dvigate cene glede na zasedenost? Sestavljate pakete? Cenovna politika je izredno pomemben, vendar mnogokrat spregledan del trženja nastanitvenih obratov. Pripomore k večjemu številu rezervacij in v končni fazi tudi k večjemu izkupičku. Se želite naučiti več o cenovni politiki pri upravljanju z nastanitvenimi obrati? Za vas lahko organiziramo personalizirano delavnico,, kjer bomo skupaj našli optimalne rešitve za vašo nastanitev.

Napredna orodja

Napredna orodja

Na spletu obstaja ogromno število orodji, ki lahko na različne načine olajšajo vaše delo. Pomagajte si z orodji za zbiranje e-naslovov in pošiljanje e-mailov, sistemi za rezervacijo aktivnosti, orodji za avtomatsko odgovarjanje na sporočila, CRM sistemi in drugimi. Pri delu z našimi partnerji smo spoznali in testirali številna orodja, zato vam lahko svetujemo o najboljših opcijah in jih implementiramo.

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.