Rezervacijski sistem za restavracije Little Restaurant.

Ali ponujate dostavo na dom in rezervacije miz? Sistem Little Restaurant vam omogoča upravljanje in sprejemanje obeh vrst naročil.

Kako vam lahko Little Restaurant pomaga?

Začnite sprejemati spletne rezervacije brez provizije!

Ne izgubljajte časa z odgovarjanjem na e-poštna sporočila in sporočila na družbenih omrežjih vsak dan ter izberite rezervacijski sistem Little Restaurant. Omogočite svojim gostom, da lahko 24 ur na dan rezervirajo svojo mizo prek obrazca za rezervacijo na vaši spletni strani.

Sistem za vodenje rezervacij
Rezervacijski motor za restavracije

Obvestite svoje stranke o stanju njihove rezervacije

Zmanjšajte število odpovedanih rezervacij in ustvarite dober vtis tako, da vse stranke obveščate o statusu njihove rezervacije. Po vsaki rezervaciji gost nemudoma prejme potrdilno sporočilo po e-pošti.

Omogočite enostavno naročilo dostave

Izognite se visokim provizijam novodobnih dostavljalskih služb, ki vam v obliki provizije lahko vzamejo kar tretjino vrednosti celotnega naročila! Sistem Little Restaurant vam bo v veliko pomoč pri organizaciji lastne dostave. Številne napredne funkcionalnosti bodo poskrbele, da ne bo več skrbi, ali je pravo naročilo prispelo na točen naslov. Little Restaurant vam bo omogočil, da boste prihranek, ki bi ga sicer namenili provizijam, lahko namenili lastnemu razvoju.

Dostava hrane Little Restaurant

Zakaj izbrati rezervacijski sistem Little Restaurant?

Rezervacijski sistem Little Restaurant
Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.