digitalni marketing za hotele

VSE, KAR POTREBUJETE ZA VAŠ USPEH NA SPLETU

Ponujamo celostne rešitve in orodja za vaš 100% uspeh na spletu. 

Rešitve digitalnega marketinga, internetne strani, distribucijske rešitve in orodja za spremljanje vašega spletnega ugleda - vse to na enem mestu.

digitalni marketing

Digitalni marketing

Splet je danes glavni vir pridobivanja informacij, uporabniki na internetu dnevno preživijo ure in ure; v tem času iščejo informacije, ocene gostov, najugodneješe cene ipd. Z digitalnim marketingom potencialnega gosta ujamemo in mu ob pravem času nudimo prave informacije. S tem povečate verjetnost, da gost na spletu najde vašo nastanitev in rezervacijo opravi neposredno pri vas.

distirbucija v digitalnem marketingu

Distribucija

Z izbiro pravega Channel Managerja boste imeli popoln vpogled v vse vaše nočitvene kapacitete. Na ta račun boste prodali več nočitev, znižali stroške dela in tako povišali prihodek. Lahko se poslovite od ročnega dela, tako da boste privarčevali na času, obenem pa se vam ne bo več dogajalo, da bi isto sobo prodali dvakrat. Številni podatki vam bodo v pomoč, kateri online kanali delujejo dobro in jih je vredno obdržati.

razvoj internetnih strani

Razvoj internetnih strani

Spletna stran mora biti dandanes uporabniku prijazna, vrhunski dizajn mora doprinesti k odlični uporabniški izkušnji, zagotoviti pa je treba številnim tehničnim zahtevam (hitrost, varnost, delovanje mobilne različice …). Poleg tega je zaželeno, da je spletna stran preprosta za upravljanje. Na podlagi vaših želja in zmožnosti vam bomo pomagali priti do najboljše rešitve glede vaše spletne strani.

Poveži se z nami in ustvarimo skupno zgodbo

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.

Nisem robot
Izdelava spletne trgovine