Distribucija za hotele

Kaj je najprimernejši »Channel Manager« za vaš hotel?

Popoln vpogled

S primernim Channel Managerjem boste imeli popoln vpogled v vaše kapacitete, in to v realnem času. Na enem mestu boste imeli zbrane podatke o prostih in zasedenih kapacitetah, ne glede na to, ali bo rezervacija prišla z vaše spletne strani, z drugih »booking« strani ali pa bo nekdo sobo najel z obiskom na vaši recepciji. Privarčevali boste na času, obenem pa se izognili težavi, da bi isto sobo prodali dvakrat.

channel manager pridobitve
 

S primernim Channel managerjem boste pridobili na več področjih

Kaj pridobite z uporabo Channel Managerja

Zmožni boste prodati kar se da veliko nočitev s prisotnostjo na veliko različnih kanalih (in se obenem izogniti »prebukiranju«).

Znižali boste stroške dela, saj boste lahko urejali vse potrebno na enem samem mestu (ni se treba več prijavljati v sisteme vsake posamezne rezervacijske strani).

Na podlagi omenjenih tehnik in prednosti, ki jih Channel Manager prinaša, boste povečali prihodek.

Integracija Channel Manager sistema

Naša agencija na tem področju sodeluje z zunanjim tehnološkim podjetjem, ki je prefered partner vseh OTA kanalov. Sistem je izjemno preprost za uporabo, če pa potrebujete kakršnokoli pomoč, vam z veseljem pomagamo.

channel manager
 

Poslovite se od zamudnega ročnega dela

Poslovite se od ročnega dela in na račun tega vaš čas začnite namenjati za pomembnejše zadeve. Morate popraviti ceno za eno vašo sobo? Ali pa bo treba eno sobo prenoviti in v določenem terminu ne bo na voljo? V le nekaj sekundah popravite podatke in s klikom na »Osveži« se bo popravek zgodil na vseh vaših prodajnih kanalih. Dvojne rezervacije sob so sedaj le še preteklost.

Dober Channel Manager vam bo omogočal dostop do številnih podatkov, tako da boste lahko hitro videli, kateri online kanali delujejo dobro in se jih splača obdržati, kateri pa predstavljajo previsok strošek in je na njih morda bolje prenehati s prodajo.

Vaš Channel Manager je le en del sestavljanke

Pomembno je, da najdete primeren Channel Manager, ki bo najbolj ustrezal vašemu hotelu. Če vodite majhen hotel, ne potrebujete številnih funkcij, ki jih morda potrebuje hotelska veriga. Skoraj zagotovo se vam bo uspelo dogovoriti za uporabo brezplačne testne različice, smo vam pa v naši agenciji popolnoma na voljo in vam z veseljem pomagamo pri iskanju najbolj primernega Channel Managerja za vaš hotel.


Poveži se z nami in ustvarimo skupno zgodbo

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.

4 + 1 =
Izdelava spletne trgovine