digitalni marketing za spletne trgovine

Analitika

Uporabite podatke sebi v prid

Podatkov, s katerimi razpolagamo, je skoraj neskončno. To je po eni strani v redu, po drugi pa je lahko dosežen nasprotni učinek. Če ne znate razbrati, kaj vam govorijo, vam gora podatkov ne pomaga. Se je v zadnjem času zmanjšal povprečen čas obiska vaše spletne strani? Lahko so za to krivi zavajujoči oglasi. Morda ima prste zraven kričeča pasica. Ali pa ste le izboljšali uporabniško izkušnjo, na račun česar so obiskovalci prej našli informacije (in opravili nakup). Z veseljem vam pomagamo pri interpretaciji. Na razumljiv način.

Analitika spletnih mest
 

Pomagamo vam interpretirati podatke na vam razumljiv način

Google Analitika

Za naše analize uporabljamo orodje Google Analytics, ki velja za eno od najuporabnejših in najpogosteje uporabljanih v svetu digitalnega marketinga. Naši strokovnjaki vam bodo na podlagi zbranih podatkov znali svetovati o nadaljnjih korakih.

Orodja

Uporabljamo Google Analytics, Qlikview, Google Data Studio in ostala orodja.

Integracija rezervacijskega sistema & VPOGLED

Menimo, da mora biti prav iz vsake marketinške kampanje – naj bo to online ali offline – razvidno, koliko vam prinese vsak vloženi evro. S povezavo analitike in digitalnih kampanj lahko stopimo korak dlje in na podlagi rezultatov ustavimo kampanje, ki se finančno ne izplačajo, denar pa investiramo v kampanje, ki se vam izplačajo.

Poveži se z nami in ustvarimo skupno zgodbo

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.

4 + 1 =
Izdelava spletne trgovine