Recite stop oderuškim provizijam in težko prisluženi denar raje investirajte drugam.

OTA kanali, kot so Booking, Expedia, Hotelbeds in podobni si v žep pospravijo velik del vašega prihodka. Z našimi rešitvami lahko dvignete število rezervacij, opravljenih preko direktnega kanala, in znižate stroške provizij tudi za 100 %. Se sliši predobro, da bi bilo res? Tukaj preberite, kako nam je to uspelo z enim izmed butičnih hotelov na Bledu!

+ 1
Zadovoljnih hotelirjev
+ 1 %
Delež direktnih rezervacij v primerjavi z OTA (Booking.com, Expedia)
+ 100
Povezanih kanalov
10000
Prihranka pri provizijah

Kako vam v Forwardu pomagamo pri vaši zgodbi direktnega kanala?

Rešitev v boju proti enormnim provizijam v Forwardu vidimo v usmeritvi prodaje v vaš lastni direktni kanal, kar dosežemo s prilagojenimi rešitvami na področju SEO optimizacije, PMS in Channel Managerja in digitalnega marketinga. Z rešitvami, prilagojenimi za vaš tip nastanitve, bomo zmanjšali odvisnost od posredniških kanalov in poskrbeli, da bodo potencialni gosti v večji meri rezervirali svoj oddih neposredno na vašem lastnem kanalu. Spodaj preverite, kako se lotimo zgodbe direktnega kanala in kaj je pomembno, da je ta zgodba tudi uspešna.

Optimizirana in uporabnikom prijazna spletna stran

Vaša spletna stran je ogledalo vaše nastanitve, zato je zelo pomembno, da je ta redno posodobljena in da na njej uporabniki najdejo vse informacije, ki jih zanimajo. Poleg vrhunskega dizajna, ki pritegne uporabnika in jasne strukture, ki omogoči dobro uporabniško izkušnjo pa je ključnega pomena tudi SEO optimizacija. Lepa in uporabna spletna stran je namreč nesmiselna, če je uporabniki na spletu ne najdejo. Pomagali vam bomo izdelati privlačno spletno stran in jo preko SEO optimizacije naredili vidno v spletu, da bo prinesla kar se da veliko rezervacij neposredno preko vašega direktnega kanala, brez stroškov posredniških kanalov.

Channel Manager in PMS

Ko imate urejeno spletno stran je potrebno poskrbeti, da ima ta možnost direktne rezervacije, saj se v nasprotnem primeru uporabniki odločajo za rezervacije preko Booking.com ali drugih posredniških kanalov. Z naprednimi rešitvami, kot sta Channel Manager Cubilis in PMS, bomo poskrbeli, da vaša nastanitev izkoristi polni potencial, vam pa prihranili čas, ki ga sedaj porabite za usklajevanje vseh cenikov, razpoložljivosti in ostalih pomembnih zadev, tako da nikdar ne bo prišlo do “overbookinga”. Naučili vas bomo uporabe orodja in predstavili super rešitve za spodbujanje prodaje, kot je tako imenovani “Rate box”, s katerim boste uporabnika prepričali, da nočitve rezervira neposredno pri vas.

Spletno oglaševanje

Oglaševanje vaše nastanitve v spletu

Sedaj, ko je vaša spletna stran pripravljena na večjo količino obiska, je pomembno, da vaš nastanitveni obrat predstavite pravim potencialim gostom. Z vami bomo oblikovali strategijo oglaševanja, glede na vaš proračun in poskrbeli za trženje na omrežjih, kot so denimo Google, Facebook in Instagram. Vašo nastanitev bomo predstavili novim uporabnikom, tiste, ki so vašo spletno stran že obiskali, a niso opravili rezervacije pa preko funkcij ponovnega trženja opomnili, naj rezervacijo dokončajo. Vaša nastanitev bo preko digitalnega oglaševanja s pomočjo Forwarda dosegla prave ljudi, da bo vložek smiseln, vaša nastanitev pa bo deležna večje prepoznavnosti med domačimi in tujimi gosti, večjega obiska spletne strani in večjega deleža rezervacij. Več o tem si preberite tukaj.

Cenovna politika in strategija distribucije vaše nastanitve

Da bi bila vaša nastanitev kar se da zasedena je potrebno postaviti pravo strategijo distribucije in cenovne politike vaše nastanitve, ki bo fleksbilna. To pomeni, da bo vaša nastanitev vedno en korak pred posredniškimi kanali, saj boste prilagodili cene, glede na druge posredniške kanale tako, da bo vaš direktni kanal prva izbira za potencialnega gosta. Hitro se boste odzivali in spreminjali cene glede na zasedenosti in v ponudbo dodajali paketno ponudbo in druge storitve, ki vas bodo ločile od konkurence in pretentale OTA kanale. Forward vam pri tem lahko pomaga z izobraževalno delavnico ali svetovanjem.

Napredna orodja

Ostale storitve za vašo nastanitev

V Fowardu delamo usmerjeni v nastanitveno industrijo, zato imamo v naših vrstah strokovnjake iz najrazličnješih področij. Imate morda v vaši nastanitvi tudi restavracijo? Za vas imamo odlično tehnološko rešitev Little Restaurant. Bi želeli več poudarka nameniti vašim družbenim omrežjem ali pa vaše goste nagovorili preko e-mail marketinga, a nimate časa za učenje oziroma se trendi tako hitro spreminjajo, da jim ne uspete slediti? Z veseljem vam pomagamo - oglejte si vse storitve tukaj, ali pa nas kontaktirajte in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš nastanitveni obrat.

Pomagali vam bomo, da težko prisluženi prihodek ostane vam!
Kontaktirajte nas in skupaj bomo postavili strategijo posebej za vaš nastanitveni obrat, s katero boste lahko začeli pisati vašo zgodbo direktnega kanala in znižali stroške provizij.