Naše storitve.

Širok nabor storitev, ki jih ponujamo, omogoča, da vam lahko pomagamo na vsakem koraku vaše spletne poti. Odločite se lahko zgolj za posamezne storitve ali pa skupaj sestavimo paket, ki bo vseboval vse, kar potrebujete.

Spletno oglaševanje

Oglaševanje na spletu

Veste, da je oglaševanje na spletu nujno, vendar ne veste kako bi se ga lotili? Prepustite ga nam! S pomočjo bogatih izkušenj bomo za vas postavili učinkovite kampanje tudi z majhnim oglaševalskim proračunom.

Iskalnik razpoložljivosti nastanitev

Prodaja nastanitvenih storitev na spletu

Kako pogosto spreminjate cene glede na zasedenost? Ali jih prilagajate tudi glede na stopnjo provizij OTA kanalov? Tržite dodatno ponudbo v obliki paketov? Cenovna politika je izredno pomemben, vendar mnogokrat spregledan del trženja. Ustrezni tarifni načrti pripomorejo k večjemu številu rezervacij ter optimalnemu razmerju med stopnjo zasedenosti in dobičkom. Se želite naučiti več o prodajnih strategijah? Preverite nabor storitev za nove in obstoječe nastanitvene obrate.

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vaše nastanitve in kanal preko katerega lahko sprejemate rezervacije po najugodnejši ceni za vas in za vaše goste. Velike provizije OTA kanalov, kot so Booking.com in Airbnb, so poskrbele za to, da vse več gostov išče možnost direktne rezervacije, kar pomeni, da je vaša spletna stran ključnega pomena za ohranjanje in povečevanje števila rezervacij.

Booking Engine Cubilis

Channel manager Cubilis

Implementacija rezervacijskega sistema je prvi korak k prihranku časa in denarja, povečanju števila rezervacij in popolnemu izkoristku potenciala vašega nastanitvenega obrata. Z našo pomočjo lahko implementirate Channel Manager Cubilis – eno od najnaprednejših rešitev za distribucijo nastanitvene ponudbe na tržišču.

Vzpostavitev orodja

Tehnološke rešitve za destinacije in nastanitvene obrate

Za vsako težavo obstaja spletno orodje, ki vam jo bo pomagalo rešiti. Ključnega pomena je, da v množici orodji, ki se danes pojavljajo na spletu znate izbrati optimalnega za vaše potrebe. Ker se zavedamo, da to ni enostavno, vam lahko priskočimo na pomoč. Pri našem delu smo preizkusili množico različnih orodji, zato poznamo njihove prednosti, slabosti in možnosti, ki jih ponujajo. Zaupajte nam kakšne so vaše težave in skupaj bomo našli primerno orodje.

Analiza in načrtovanje

Optimizacija spletnih strani

Se želite pojavljati med prvimi rezultati iskanj? Z ustrezno SEO optimizacijo bomo poskrbeli za večjo kvaliteto in kvantiteto obiska na vaši spletni strani preko spletnih brskalnikov.

Little Restaurant Rezervacijski sistem za restavracije

Rezervacijski sistem za restavracije Little Restaurant

Ali ponujate dostavo na dom in rezervacije miz? Sistem Little Restaurant vam omogoča upravljanje in sprejemanje obeh vrst naročil.

E-mail oglaševanje

E-mail marketing

Ali veste, da e-mail marketing slovi kot najbolj učinkovit kanal za trženje na spletu? S pošiljanjem personaliziranih e-poštnih sporočil vaše potencialne goste nagovorite osebno in z njimi vzpostavite poseben odnos. Za e-mail marketing potrebujete izvrstno spletno orodje in dodelano strategijo. V Forwardu poskrbimo za oboje!

Delavnice Forward

Delavnice

V Forwardu imamo za destinacije, ponudnike nastanitev in aktivnosti ter različna podjetja pripravljeno množico zanimivih predavanj in delavnic, ki jih izvajajo izkušeni strokovnjaki. Pobrskajte po seznamu tematik in nam javite kaj vas zanima.

Družbena omrežja

Družbena omrežja

Družbena omrežja so odlično sredstvo za vzpostavljanje in ohranjanje pristnih odnosov z vašimi bivšimi, trenutnimi in bodočimi gosti. Inovativna strategija, redne objave in dvostranska komunikacija z uporabniki prinesejo izvrstne dolgoročne rezultate.

Video Produkcija

Video produkcija

Če za fotografijo lahko rečemo, da pove več kot tisoč besed, lahko za video rečemo, da pove več kot milijon besed. Video je danes najučinkovitejši način, da predstavite vašo zgodbo; 20 % uporabnikov na strani prebere besedilo, kar 80 % pa jih pogleda video. In če še niste razmišljali, da bi z videom predstavili vaš izdelek, podjetje ali turistično destinacijo, boste morali začeti razmišljati drugače.

360° Fotografija

Idealna priložnost za predstavitev vaših nočitvenih kapacitet ali trgovine potencialnim obiskovalcem, ki se lahko virtualno sprehodijo po vaših prostorih.

Več o naših storitvah si preberite v aktualnih blog objavah.

AI: Kakšen je vpliv umetne inteligence v hotelski industriji?
12/12/2023
Študentsko delo: Junior SEO – Optimizacija spletnih strani
17/11/2023
Študija primera: Od enormnih provizij do čistega uspeha – Hotel One66
07/11/2023