Družbena omrežja.

Družbena omrežja so odlično sredstvo za vzpostavljanje in ohranjanje pristnih odnosov z vašimi bivšimi, trenutnimi in bodočimi gosti. Inovativna strategija, redne objave in dvostranska komunikacija z uporabniki prinesejo izvrstne dolgoročne rezultate.

Naj o vas govorijo – prepoznavnost vaše znamke pa bo rasla.

Družbena omrežja so odlična izbira, če bi želeli opozoriti nase. Kdo si tega ne bi želel? Pomembno je, da se na omrežjih kažete v luči, ki se sklada z vašo podobo. Le na ta način vam bodo uporabniki verjeli in zaupali. Pomagali vam bomo ustvarjati zanimive vsebine, ki bodo opozorile na vas, nato pa pripomogle k obisku vaše spletne strani in v zadnjem koraku uporabnika prepričale, da se bo odločil za rezervacijo prav pri vas.

Upravljanje z družbenimi omrežji – povežite se z vašimi gosti

STRATEGIJA

Koliko objav na dan? Kaj objaviti? Kdaj je najprimernejši čas za objavo? S takimi in podobnimi vprašanji se gotovo srečujete vsak dan. Tu smo, da vam na podlagi izkušenj pomagamo najti strategijo, ki bo primerna za vas.

VAŠ SPLETNI UGLED

Bi radi dosegli več pozitivnih ocen na Googlu, Trip Advisorju, Yelpu ipd.? Mi vam lahko pomagamo vplivati na vaše obiskovalce, da svojo izkušnjo z vami tudi primerno ocenijo.

OGLASI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Z oglaševanjem na Facebooku in Instagramu lahko ciljamo na specifične uporabnike – na starše, uporabnike z določenimi zanimanji ali pa na tiste blizu vas. Možnosti je praktično neskončno, vse je seveda odvisno, na koga želimo ciljati.

USTVARJANJE VSEBINE

Sami zagotovo najbolje poznate vaše podjetje, zato moramo pri kreiranju vsebine sodelovati in se dopolnjevati. Lahko vam le pomagamo z dajanjem smernic in predlogov, možno pa je tudi, da ta del v celoti prevzamemo mi.

IZOBRAŽEVANJA

Pri upravljanju z družbenimi mediji je potrebna ekipa, ki pozna svoje delo. Zagovarjamo idejo, da vaša lastna ekipa lahko najbolje opravlja tovrstno delo. Zato za vaše zaposlene organiziramo izobraževanja, v okviru katerih bomo predstavili primere dobrih praks in na kakšen način upravljati z družbenimi omrežji.

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.