360° Fotografija.

Idealna priložnost za predstavitev vaših nočitvenih kapacitet ali trgovine potencialnim obiskovalcem, ki se lahko virtualno sprehodijo po vaših prostorih.

Google street view za vaše podjetje
Naj se uporabnik navidezno sprehodi po vaših prostorih.

Google Street View nudi nepozabno uporabniško izkušnjo, saj si lahko uporabnik kar preko mobilnega telefona ali tablice ogleda vaš prostor. 360-stopinjska fotografija, posneta s posebno kamero, omogoča fotografiranje v krogu 360 stopinj. V praksi to pomeni, da si te fotografije uporabnik pogleda na računalniku v vseh možnih smereh, kar mu da občutek, kot da je zares tam. Vsi 360-stopinjski visokoločljivostni posnetki bodo dostopni na vaši Facebook strani ter v Google iskalniku in Google Maps, zaradi česar se boste znašli pred konkurenco.

Če v zvezi s 360-stopinjsko fotografijo potrebujete dodatna pojasnila, jih najdete v pogostih vprašanjih spodaj.

Pogosta vprašanja v povezavi s 360° fotografijo

Google Street View Trusted program je razširitev Googlovega Street Viewa, ki omogoča, da svoje poslovne prostore predstavite s 360-stopinjskimi panoramskimi fotografijami (panorama).

Panorama – poznana tudi kot panoramska fotografija – je fotografija, posneta s posebno kamero, ki omogoča fotografiranje v krogu 360 stopinj. V praksi to pomeni, da si te fotografije uporabnik pogleda na računalniku v vseh možnih smereh, kar mu da občutek, kot da je zares tam.

Kraje, naravo, poslovne prostore – ni nikakršnih omejitev.
Treba je urediti in počistiti prostore, obvezno pa je še, da so vse žarnice delujoče, kar pripomore h kar se da dobri svetlobi v prostoru in posledično visoki kakovosti fotografij. To je ključnega pomena, saj naknadna obdelava fotografij ni možna.
Vsi panoramski posnetki bodo dostopni na Google platformah (Google iskalnik, Google Maps in Google+), zaradi česar se boste znašli pred konkurenco.

Najboljše od vsega je, da Google nima nobenih časovnih omejitev. To pomeni, da z objavo dobite brezplačno promocijo (nobenih stroškov gostovanja) za vedno!

V praksi se kaže, da se podjetja, ki uporabljajo Street View, v iskalniku pozicionirajo bolje od tistih, ki te storitve ne uporabljajo.

Google na vsakih 3 do 4 metre priporoča eno panoramo. To pomeni približno 1 fotografijo za 10 m2.

Odvisno od velikosti poslovnih prostorov. Večji, ko so prostori, več fotografij je treba posneti, da nato uredimo primeren sprehod po prostoru.

Približno 14 delovnih dni. Po opravljenem fotografiranju (in plačanem računu) začnemo z obdelavo fotografij, ki se jih potem pošlje na Googlove serverje, kar traja nekaj dni. Ko so panorame naložene, se začne glavno delo: fotografije je treba povezati, poleg tega pa urediti vse identifikacijske elemente (zamegliti obraze, registrske tablice, reklamne napise ipd.). Ko so panorame pripravljene na objavo, Google običajno potrebuje 2 do 3 dni, da se virtualni sprehod pojavi na Google platformah.

Stroški gostovanja znašajo natanko 0 €.

Pokličete nas in na novo fotografiramo. Ne rabimo fotografirati ponovno vseh vaši prostorov, temveč le tiste, ki so se spremenili.

Seveda. Zaželeno je, da si uporabnik pogleda prostor v VR načinu, saj ta nudi zares nepozabno uporabniško izkušnjo.

Fotografije so vaša last in lahko z njimi počnete, kar želite.

Na žalost ne, saj je ogled možen šele po tem, ko so panorame na Google serverjih.

Google stremi k vrhunski kakovosti, zato ima tudi na tem področju postavljene visoke standarde. To pomeni, da je pri projektu Street View Trusted Program treba biti Googlov partner, kar naša agencija je.

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.