Obstoječa nastanitev .

Za rast in napredovanje včasih potrebujemo pogled iz drugega zornega kota. Zaupajte naši izkušeni ekipi, da analizira spregledane potenciale in odkrije priložnosti za optimalno prodajo, večjo zasedenost ter nižje stroške.

Kaj potrebujete?

01

Osnovno svetovanje za dvig prodaje na spletu

Imate v vaši nastanitvi kljub nenehnemu delu in trudu (pre)nizko zasedenost in (pre)visoke stroške? Po več letih poslovanja se hitro zgodi, da določene prednosti in priložnosti vaše nastanitve enostavno spregledate. Naša ekipa bo pregledala aktualno stanje na prodajnih kanalih in pripravila dokument z idejami in predlogi za izboljšanje zasedenosti ter znižanje stroškov provizij.

02

Napredno svetovanje in optimizacija prodaje na spletu

Ali vaš objekt potrebuje spremembo in osvežitev prodaje, vendar za to enostavno nimate časa? Zaupajte Forwardu, da to storimo namesto vas. Najprej bomo obiskali objekt, da spoznamo koncept in vizijo ter raziščemo potenciale na sami lokaciji. Nato se bomo lotili analize cen v razmerju z zasedenostjo, poiskali pomanjkljivosti in spregledane priložnosti ter uredili potrebne prilagoditve na cenah in prodajnih pogojih.

Pregledali bomo vaš nastop na spletu in skupaj izboljšali izgled profilov ter po potrebi vzpostavili dodatne prodajne kanale. Optimizirali bomo vaš rezervacijski motor in se pogovorili še o drugih marketinško-prodajnih priložnostih za dodaten dvig rezultatov in znižanje stroškov provizij.

Promocijska ponudba!
Do povečanega števila rezervacij na preverjen način

Se vaš turistični objekt izgublja med ostalimi ponudniki? Naša prilagojena storitev je zasnovana, da dvigne vašo vidnost, poveča število spletnih rezervacij in zagotovi potencialnim gostom nemoteno in učinkovito izkušnjo!

Povečanje spletno vidnosti

390 € + DDV (ORIGINAL CENA 450 €) enkratni znesek
 • Optimizacija Google Business profila (izpolnitev in vnos ustreznih informacij o namestitvi, nalaganje in optimizacija fotografij, pregled in predlog izboljšav, nasveti za nadaljnje aktivnosti na profilu)
 • Analiza NAP (pregled in optimizacija vnosa imena, naslova in kontaktnih podatkov na vseh prodajnih kanalih).
 • Free Booking Links (Vnos brezplačne povezave do vaše uradne spletne strani, ki se prikaže v vseh državah na svetu. Več o storitvi si preberite na povezavi).
 • Google Hotel Price Ads Metasearch kampanji za dva glavna trga (CPC ali CPA).
 • Spremljanje in optimizacija metasearch kampanj za obdobje enega meseca.

Optimizacija spletne prodaje

590 € + DDV (ORIGINAL CENA 790 €) enkratni znesek
 • Optimizacija Google Business profila (izpolnitev in vnos ustreznih informacij o namestitvi, nalaganje in optimizacija fotografij, pregled in predlog izboljšav, nasveti za nadaljnje aktivnosti na profilu).
 • Analiza NAP - GRATIS (pregled in optimizacija vnosa imena, naslova in kontaktnih podatkov na vseh prodajnih kanalih).
 • Free Booking Links (Vnos brezplačne povezave do vaše uradne spletne strani, ki se prikaže v vseh državah na svetu).
 • Google Hotel Price Ads Metasearch kampanje za tri glavne trge (CPC ali CPA)
 • Spremljanje in optimizacija metasearch kampanj za obdobje enega meseca.
 • Analiza trenutne spletne prodaje in cenovne politike (napotki za izboljšanje prodaje).
POPULAREN

Kontaktirajte nas in povečajte spletno prodajo