Optimizacija spletnih strani.

Se želite pojavljati med prvimi rezultati iskanj? Z ustrezno SEO optimizacijo bomo poskrbeli za večjo kvaliteto in kvantiteto obiska na vaši spletni strani preko spletnih brskalnikov.

Izredno pomembni sta primerna vsebina in odlična uporabniška izkušnja. Poleg tega mora biti stran hitra, prilagojena za mobilne naprave in optimizirana za vse najnovejše algoritme, ki jih uporabljajo spletni iskalniki.

Pri optimizaciji spletnih strani za brskalnike uporabljamo ustaljene postopke, ki zagotavljajo izvrstne rezultate.

1

Raziskava ključnih besed

Prvi korak pri optimizaciji predstavlja izbira pravih ključnih besed. V praksi to pomeni, da je treba izbrati ključne besede, ki jih uporabljajo obiskovalci vaše spletne strani. S podrobnim pregledom vaše strani vam bomo pomagali najti ključne besede, ki so na vaših podstraneh najbolj iskane, relevantne in vam prinašajo največ rezervacij.

Tehnični pregled strani

Preverili bomo ali vaša spletna stran zadošča vsem tehničnim standardom ter jo ustrezno uredili. V kolikor imate svojega razvijalca, bomo zanj pripravili vsa potrebna navodila.

2

3

Pregled vsebin

Kvalitetna vsebina je ključ do uspeha! Pregledali bomo obstoječo vsebino in za vas pripravili predloge kako jo izboljšati. S spremljanjem analitičnih podatkov bomo odkrili katere vsebine bi na vašo spletno stran prinesle več obiska. Če boste želeli, vam lahko nova besedila napišemo tudi mi.

Optimizacija strani

Uredimo META naslove in opise, preusmeritve, “prijazne” (friendly) url-je, strukturirane dele kode (structured snippets) in vse ostale pomembne elemente, ki vplivajo na vaše pozicije.

4

5

Poročanje in analiza

S primernimi orodji spremljamo pozicijo vaše spletne strani za posamezne ključne besede in izdelamo poročila, ki vam jih mesečno posredujemo.
Kontakt

Povežite se z nami.

in optimizirajte vašo spletno stran.

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.