Prodaja nastanitvenih
storitev na spletu.

Veste, da je več kot 80 % rezervacij nastanitev opravljenih na spletu? Prisotnost na ustreznih prodajnih kanalih je zato ključnega pomena za optimalno poslovanje vaše nastanitve. V Forwardu vam bomo pomagali zasnovati učinkovito strategijo prodaje in spletne vidnosti.

Kaj je cilj prodaje nastanitvenih storitev na spletu?

01

Cilj prodaje nastanitvenih storitev na spletu je povečanje stopnje zasedenosti in prihodka ter znižanje stroška provizij, ki jih plačujete različnim spletnim prodajnim kanalom (booking.com, Airbnb …).

02

V Forwardu bomo pripravili prilagojeno trženjsko strategijo, s katero boste dosegali učinkovito prodajo sob in storitev potencialnim gostom. Pomembni deli strategije so predvsem optimizacija cen, vidnost na različnih prodajnih kanalih in preusmeritev potencialnih gostov na vašo spletno stran. 

03

Z našimi storitvami pomagamo nastanitvenim objektom, ki šele vstopajo na trg in obstoječim objektom, ki potrebujejo optimizacijo poslovanja.

Izberite vrsto nastanitve

novo

ODPIRAM NOVO NASTANITEV

Prihranite svoj dragoceni čas in nam zaupajte vzpostavitev prodaje vaše nastanitve na spletu. 

aktivno

IMAM AKTIVNO NASTANITEV

Za rast in napredovanje včasih potrebujemo pogled iz drugega zornega kota. 

Kako do brezplačnega seznama predlaganih korakov in smernic?

Prijavite se na Forward novice in prejmite brezplačen seznam predlaganih korakov in smernic, ki so potrebne ob odpiranju nove nastanitve.