Channel manager Cubilis.

Implementacija rezervacijskega sistema je prvi korak k prihranku časa in denarja, povečanju števila rezervacij in popolnemu izkoristku potenciala vašega nastanitvenega obrata. Z našo pomočjo lahko implementirate Channel Manager Cubilis – eno od najnaprednejših rešitev za distribucijo nastanitvene ponudbe na tržišču.

S pomočjo Channel Managerja lahko cene nočitev in razpoložljivost uredite v nekaj sekundah. Popravke naredite na enem mestu, sprememba pa se nemudoma zgodi na vseh vaših prodajnih kanalih. Cubilis je povezljiv z več kot 350 OTA kanali, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia in Portalbooker.
Cubilis ponuja lasten rezervacijski motor na vaši spletni strani, kjer lahko gostje rezervacijo opravijo brez provizije in plačajo neposredno vam. Poleg tega omogoča sestavljanje paketov, kar pomeni, da lahko k nočitvi dodate ostale produkte, na primer zajtrk, izposojo koles, vstopnice in podobno. Možna je nadgradnja z orodjem Bookingplanner. To je lasten Hotel Property Management Sistem, ki omogoča urejanje rezervacij, davčno potrjevanje računov in prijavo gostov v AJPES. Povezljiv je tudi z razširjenimi PMS-i kot so Hotelinco, Protel, Opera, Bookingplaner in drugi.
Želite tudi vi s Cubilisom prihraniti čas in denar ter poskrbeti za še več rezervacij? Kontaktirajte nas! Poskrbeli bomo, da bo vaš prehod na Cubilis povsem enostaven.
Kontakt

Povežite se z nami.

Začnimo skupno zgodbo.

Forward blog

O temi "Cubilis Channel manager" smo napisali.

Blog objave naše ekipe