Tehnološke rešitve za destinacije in nastanitvene obrate.

Za vsako težavo obstaja spletno orodje, ki vam jo bo pomagalo rešiti. Ključnega pomena je, da v množici orodji, ki se danes pojavljajo na spletu znate izbrati optimalnega za vaše potrebe. Ker se zavedamo, da to ni enostavno, vam lahko priskočimo na pomoč. Pri našem delu smo preizkusili množico različnih orodji, zato poznamo njihove prednosti, slabosti in možnosti, ki jih ponujajo. Zaupajte nam kakšne so vaše težave in skupaj bomo našli primerno orodje.

Iskalnik razpoložljivosti nastanitev

Iskalnik razpoložljivosti nastanitev

Se tudi v vaši destinacijami soočate z visokimi provizijami OTA kanalov, kot so Booking, Expedia in podobni? Pri Forwardu smo razvili odlično digitalno rešitev - lasten iskalnik razpoložljivosti namestitev. Z implementacijo iskalnika na spletno stran vaše destinacije ne boste le zmanjšali odvisnosti od posredniških kanalov in visokih provizij, ampak poskrbeli tudi za direktno promocijo ponudnikov nastanitev v vaši destinaciji. Ključne prednosti iskalnika so tako boljše organsko prikazovanje med Google rezultati, boljša uporabniška izkušnja (saj uporabniki na enem mestu dostopajo do vseh relevantnih informacij) in več direktne prodaje brez provizije. Iskalnik je združljiv z vsakim rezervacijskim motorjem, ki ponuja ICal in uporabnika pelje direktno na rezervacijski motor izbrane nastanitve, kjer nato varno dokonča rezervacijo - provizije, ki jih sicer ponudniki plačujejo OTA gigantom v tujih državah, pa obdržite na lokalnem nivoju.

Google my Business ikona

Google Business Profile

Googlovo orodje, ki bi ga morala uporabljati vsaka nastanitev in destinacija. Vaš profil se pojavlja v rezultatih iskanja in na Google Maps ter omogoča gostom, da pridobijo vse potrebne informacije, napišejo oceno in dodajo svoje slike. Uporaba Google Business Profile-a je danes razmeroma razširjena, malokdo pa uporablja vse funkcionalnosti, ki jih orodje omogoča. Prepustite nam urejanje vašega profila ali pa se dogovorimo za delavnico, kjer se boste naučili vseh trikov za doseganje najboljših rezultatov.

E-mail marketing platforma

Že gradite bazo e-mail naslovov in pošiljate e-novičke, posebne ponudbe in ostalo? E-mail marketing slovi kot najbolj učinkovit kanal za trženje na spletu, vendar za izvrstne rezultate potrebujete dodelano strategijo in odlično orodje. Na podlagi številnih izkušenj, smo prišli do zaključka, da najboljše razmerje med kvaliteto, enostavnostjo uporabe in ceno nudi orodje Sendpulse.

Napredna analitična orodja

Za sprejemanje pravilnih odločitev na spletu potrebujete čim več informacij. Podatki o vedenju uporabnikov so na voljo preko različnih orodij za analitiko. Implementacija tovrstnih orodji je razmeroma kompleksna, saj je največkrat treba poseči v kodo spletne strani. Prav tako je pomembno, da znate rezultate kritično ovrednotiti. V Forwardu orodja implementiramo, poleg tega pa pripravimo tudi poenostavljena poročila z poudarjenimi napakami in priložnostmi.

Booking Engine Cubilis

Channel manager (za nastanitve)

Ponudniki v vaši destinaciji že uporabljajo Channel manager? Cubilis s svojimi izvrstnimi rešitvami odpravi preglavice z overbookingi in urejanjem cen ter poskrbi za prisotnost na več tržiščih hkrati brez dodatnega napora, kar pomeni večjo in hitrejšo zasedenost vaših kapacitet, posledično pa tudi povečan prihodek. Omogoča številne napredne možnosti in povezave, na primer prisotnost na metasearch motorjih in povezljivost z različnimi PMS-ji (Hotelinco, Protel, WInrez, Opera …). V Forwardu smo uradni zastopniki za Cubilis za Slovenijo, kar vam prinaša prednost podpore v slovenskem jeziku.

PMS Booking System

PMS (Property management system) (za nastanitve)

Želite enoten sistem za upravljanje z rezervacijami, prijavo in odjavo gostov, dodeljevanje sob, urejanje plačil, zbiranje statističnih podatkov in drugo? Idealna rešitev je orodje BookingPlanner by Stardekk. Omogoča številne povezave, ki vam bodo olajšale vsakodnevne naloge in vam prihranile ogromno časa. Med drugim je možno davčno potrjevanje računov in povezava s channel managerjem in rezervacijskim sistemom Cubilis. Ker BookingPlanner deluje na oblaku, lahko do njega dostopate kjerkoli, potrebujete samo internetno povezavo.  

Pomagamo vam tudi pri implementaciji rezervacijskih sistemov za aktivnosti, postavitvi spletnih kamer, vzpostavitvi internih komunikacijskih orodij, implementaciji kompleksnih rezervacijskih sistemov za destinacije in ostalih orodjih. Predstavite nam vaše težave in skupaj bomo našli ustrezno tehnološko rešitev!

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.