Video produkcija.

Če za fotografijo lahko rečemo, da pove več kot tisoč besed, lahko za video rečemo, da pove več kot milijon besed. Video je danes najučinkovitejši način, da predstavite vašo zgodbo; 20 % uporabnikov na strani prebere besedilo, kar 80 % pa jih pogleda video. In če še niste razmišljali, da bi z videom predstavili vaš izdelek, podjetje ali turistično destinacijo, boste morali začeti razmišljati drugače.

Ko slika oživi.

Če za fotografijo lahko rečemo, da pove več kot tisoč besed, lahko za video rečemo, da pove več kot milijon besed. Video je danes najučinkovitejši način, da predstavite vašo zgodbo; 20 % uporabnikov na strani prebere besedilo, kar 80 % pa jih pogleda video. In če še niste razmišljali, da bi z videom predstavili vaš izdelek, podjetje ali turistično destinacijo, boste morali začeti razmišljati drugače.

Predstavite svojo storitev na uporabniku privlačen in zanimiv način.

Pri Forwardu vam pomagamo pri kreaciji vašega videa. Upoštevamo vaše želje in cilje, pripravimo scenarij in se lotimo snemanja, nato pa v post produkciji video izpilimo do potankosti. Z nastalim videom, ki je prilagojen za predvajanje na različnih platformah (YouTube, Facebook, Instagram, spletna stran …), boste povečali prodajo ali povišali ugled vaše turistične destinacije oz. blagovne znamke.

Izdelava video vsebin.

Pri izdelavi video vsebin nam med drugim pomagajo priznani zunanji sodelavci s številnimi izkušnjami in referencami na tem področju:

KAMERA IN MONTAŽA

Klemen Zepp Dovžan

KAMERA IN MONTAŽA

Jan Uderman

SCENARISTKA

Ana Pirih

STROKOVNA SODELAVKA

Nina Valant

Reference s področja videa

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.

Izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo poslali ponudbo.