Channel manager Cubilis.

Implementacija rezervacijskega sistema je prvi korak k prihranku časa in denarja, povečanju števila rezervacij in popolnemu izkoristku potenciala vašega nastanitvenega obrata. Z našo pomočjo lahko implementirate Channel Manager Cubilis – eno od najnaprednejših rešitev za distribucijo nastanitvene ponudbe na tržišču.

Zakaj je Channel manager tako pomemben?

S pomočjo Channel Managerja lahko cene nočitev in razpoložljivost uredite v nekaj sekundah. Popravke naredite na enem mestu, sprememba pa se nemudoma zgodi na vseh vaših prodajnih kanalih. Cubilis je povezljiv z več kot 350 OTA kanali, kot so Booking.com, Airbnb, Expedia in Portalbooker.
Booking Logo
Expedia Logo
Tripconnect premium partner

Kaj so ključne prednosti channel managerja Cubilis?

Katere težave boste z implementacijo channel managerja Cubilis rešili?

Rezervacijski motor Cubilis
Skipass hotel
Skipass hotel
Nina Završnik
Read More
S pomočjo ekipe Forward smo naredili novo spletno stran z lastnim rezervacijskih sistemom, vse pa smo urejali preko Cubilisa. Nad rezultatom smo bili pozitivno presenečeni, sam smo dobili veliko več rezervacij kot prej, predvsem preko lastne strani.
Ejga Jesenice
Ejga Jesenice
Alenka
Read More
S Cubilisom smo v našem podjetju zadovoljni, saj nam olajša delo pri rezervacija še posebej v glavni sezoni ko je rezervacij precej. Mi se še posebej srečujem z rezervacijam za krajše obdobje za kar je še posebej pomembno da se rezervacije primerno odpirajo in zapirajo, da ne prihaja do podvojenih rezervacij.
Hotel Vandot
Hotel Vandot
Maja Zupan
Read More
Kot uporabniki channel managerja Cubilis smo zelo zadovoljni, saj nam omogoča mirne noči in enostavno delo. Preprečuje podvajanje rezervacij, hkrati pa omogoča enostavno urejanje in distribuiranje cenikov ter ostalih pogojev.
Hotel Miklič
Hotel Miklič
Gregor Miklič
Read More
Sistem je obsežen in nudi veliko možnosti prilagajanja vsakemu posameznemu ponudniku namestitev. Če smo pri rezervacijah prej porabili ogromno časa in morali paziti, da ne pride do nezaželenih rezervacij »overbookinga«, je to sedaj preteklost.
Dvor Jezeršek
Dvor Jezeršek
Eva Brglez
Read More
"Z vzpostavitvijo sistema smo dobili tudi lastni spletni rezervacijski sistem, kar pomeni, da nismo več tako zelo odvisni od rezervacijskih portalov, posledično pa se s tem zmanjša tudi znesek provizije, katerega smo plačevali ponudnikom..."
Oštarija Herbelier
Oštarija HerbelierJernej Jarc
Read More
Odkrito priznam, da je tovrstna rešitev Cubilisa najverjetneje najboljša rešitev na trgu. Poskrbljeno je za suport strokovnjakov iz Slovenije, tehnološko dovršena storitev in dejansko dela brez napak. Glede na celoto je tudi cena storitve korektna. Priporočam.
Previous
Next

Kaj so o Channel managerju Cubilis povedali uporabniki?

Kako lahko channel manager Cubilis dodatno nadgradite?

Možna je nadgradnja z orodjem Bookingplanner. To je lasten Hotel Property Management Sistem, ki omogoča urejanje rezervacij, davčno potrjevanje računov in prijavo gostov v AJPES. Povezljiv je tudi z razširjenimi PMS-i kot so Hotelinco, Protel, Opera, Bookingplaner in drugi.

Hotelinco Hotel pms service
Bookingplanner PMS
Želite tudi vi s Cubilisom prihraniti čas in denar ter poskrbeti za še več rezervacij? Kontaktirajte nas!
Poskrbeli bomo, da bo vaš prehod na Cubilis povsem enostaven.
Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.