E-mail marketing.

Ali veste, da e-mail marketing slovi kot najbolj učinkovit kanal za trženje na spletu? S pošiljanjem personaliziranih e-poštnih sporočil vaše potencialne goste nagovorite osebno in z njimi vzpostavite poseben odnos. Za e-mail marketing potrebujete izvrstno spletno orodje in dodelano strategijo. V Forwardu poskrbimo za oboje!

Vzpostavitev orodja

Na spletu obstaja množica orodji za e-mail marketing. Na podlagi številnih izkušenj, smo prišli do zaključka, da najboljše razmerje med kvaliteto, enostavnostjo uporabe in ceno nudi orodje Sendpulse. Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo na vseh korakih implementacije. Poskrbeli bomo za obrazec za zbiranje e-naslovov na vaši spletni strani in v orodje vnesli vašo obstoječo bazo naročnikov na e-novice. Pripravili bomo vzorčni e-mail in za vašo ekipo organizirali kratek online tečaj uporabe orodja. Povezali bomo Sendpulse z orodji za analitko in poskrbeli za skladnost z GDPR.

Sendpulse E-mail marketing platform

Strategija in pošiljanje
e-mailov

Vzpostavitev ustreznega orodja je zgolj prvi korak k uspešnemu e-mail marketingu. Naslednji koraki so dodelana strategija zbiranja e-poštnih naslovov, načrt pošiljanja mailingov in avtomatizacija, ki omogoča, da s t. i. sproženimi e-maili nagovorimo prejemnike, in sicer glede na akcijo, ki jo je naredil posamezen prejemnik. Tako kot pri ostalih vejah internetnega marketinga, je tudi tudi tu pomembno, da naslovnike dosežete z vsebino, ki je zanje relevantna in koristna. V Forwardu vam lahko pomagamo na posameznih področjih ali pa povsem prevzamemo vaš e-mail marketing. Sporočite nam svoje želje in skupaj bomo poiskali najboljše rešitve.
Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.