Oglaševanje na spletu.

Veste, da je oglaševanje na spletu nujno, vendar ne veste kako bi se ga lotili? Prepustite ga nam! S pomočjo bogatih izkušenj bomo za vas postavili učinkovite kampanje tudi z majhnim oglaševalskim proračunom.

Vzpostavimo vaše oglaševalske in analitične račune ter kreiramo remarketing liste

Namesto vas poskrbimo, da so izpolnjeni vsi tehnični pogoji za začetek oglaševanja. Vzpostavimo oglaševalske račune na omrežjih Facebook Ads in Google Ads, poskrbimo za merjenje ustreznih podatkov in kreiramo remarketing liste.

Pripravimo učinkovite kampanje na Google Ads omrežju

Iskalni oglasi​

Poskrbite, da bodo ljudje v iskalniku Google našli vašo spletno stran, ko bodo iskali za vas relevantne ključne besede. Iskalne kampanje so najboljši in najcenejši način za doseganje uporabnikov, ki jih to kar ponujate že zanima.

Prikazni oglasi​

Želite, da se vaši oglasi prikazujejo na številnih slovenskih in tujih spletnih straneh? Google Ads Display omrežje omogoča prav to. S kvalitetnimi kreativami, ustreznim ciljanjem in naprednimi rešitvami bomo poskrbeli, da bo vaše oglaševanje učinkovito in ugodno.​

Youtube oglasi​

Če želite z vašimi video oglasi doseči ogromno število ljudi, je Youtube idealna platforma za to. Različni formati omogočajo kreativno oglaševanje, ki bo v povezavi z prikaznimi in iskalnimi oglasi zagotovo doseglo svoj namen.

Poskrbimo za oglase na Facebook-u in Instagram-u

Personalizirani oglasi v različnih formatih na Facebooku in Instagramu so izvrstna izbira zaradi številnih možnosti ciljanja. Izberite komu se bodo oglasi prikazovali na podlagi demografskih podatkov, interesov, vedenja, življenjskih dogodkov ali pa ciljajte na obiskovalce vaše spletne strani.

Začnimo skupno zgodbo.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo ponudbo.